Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormen & Eva - limerick


En ogift man från Ekerö strand
satsa på mö från främmande land
På internet han klicka
på flicka efter flicka
Men tog slutligen saken i egen hand




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-12 14:13



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Hahaha... Den var en femetta! Dessutom tungt socialrealistisk limerick.
2007-07-04

  Last Word Spoken
*skrattar*...en bra karl reder sig själv! Du är härlig!!
2006-07-15

    Oprofessionell
haha, den var klockren.
2006-07-14

    S. Johansson
Hm..strålande skrivet..och det borde flera svenska män göra ist..hahaha...
2006-07-13

  himlens hemlighet VIP
hehe...
2006-07-13

    ej medlem längre
Ja det är väl nog bäst det,
det gör han rätt i, de där flickorna
är ändå inget att lita på i längden ser ni...

Och du är lika duktig på dylika Limerickar som alltid.
2006-07-12

  Osram
Hehe... det var bra det. Kan man tolka på lite olika sätt. :)

Sköj!
2006-07-12

  Yvonne Vigstrand
Ja hellre det än att sitta där o klicka o klicka...hihi!
Detta fick du till riktigt bra Daniel!
Kram från Yvonne
2006-07-12

  Markattan
Ja, det är ibland det bästa
- att ta saken i egna händer, alltså ;o))

Kul limerickat!
2006-07-12

  Janjohan
!
2006-07-12

  Almagrundet
Suverän! :-D
2006-07-12

    ej medlem längre
*flinar*
2006-07-12

    Bodil Sandberg
Jojo det måtte väl vara lika så bra....braaaa limerickat!!!!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP