Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under kökslampans 60-watts kalla sken och en flaska vin...

 

Så här: Det svenska försvaret är pissdåligt, det ju alla. Samtidigt rustar Putin upp så in i helvete - t o m för sådana hisnande summor att han själv lär ha ryggat tillbaka när han hörde för hur mycket. Men va fan, då inför ju helt enkelt den svenska polisen vapenamnesti för Ryssland. De lämnar in sina vapen till den svenska polisen. Vi avväpnar ryssen och bygger upp vårt eget försvar med ryska bössor. Och det kostar inte oss en enda skattekrona. What the hell are you waiting for, Reinfeldt! Go and show them your puppy face and tell them if they don't take this vapen amnesti uppmaning, then you'll gonna be really, really sorry. And maybe you will fäll a tår for att they realize that the russian särintresset is something that the swedish police doesn't give a shit of. Neither that too.

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Pitbullpudelns kärna
Läst 584 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-01 22:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kalas !
2014-11-25

  Pitbullpudelns kärna
Javisst är det! Å jag ger lösningen helt får free. Inte en enda svensk dollars tar jag i betalt för denna. Men otack är svea moders intellektuella svältlön!
2013-03-01

  Ingela Svenson VIP
jamensåhimlasmart!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna