Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för en kort sekund


jag släpper dig aldrig
i min dröm vilar du
ständigt närvarande
en själslig omfamning

jag söker under mörker
förkastar det förnuftiga
medlar med mitt öde
att öppna ljusets dörr

du kommer och går
ett inre som söker
under vidgade ögon
lämnar du mig bortom

men jag tröttnar aldrig  
att i drömmen få möta dig 
gåtfull, oåtkomlig
en illusion

så mellan slutna läppar
under sänkta ögonlock
frågar jag dig åter igen

vill du lossa dina band
trotsa ett mörker
för att vila hos mig
om så bara för en kort sekund?




Fri vers av Rosen VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 22:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skrivet dina berör
och väcker tankar
2011-06-21

  wildah
Så vacker, ja det här är kärlek och javisst!
2011-06-20

  La Magnólia VIP
Så vackert skriver du om stunden mellan dröm och verklighet ...
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP