Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt jag skrev nån gång, till någon som en gång betytt något... typ


Tillbaka

Tillbaka.
Ta mig tillbaka.

Din hand i min
Dina Läppar mot mina
Ditt leende ansikte
Dina vackra ögon

Det börjar bli höst
Det börjar bli mörkt
Kallt
Men inte inifrån längre.

Inifrån strålar värme
Du tände en eld och tinade mig.


Ta mig tillbaka.
Ta mig tillbaka till den tiden.




Fri vers av Thorgal
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-12-31 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal