Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandstrand


Här står jag åter fast nu vid
den lilla del sandstrand.

Ljust så långt ögat kan skåda.

Några fåglar som flyger både högt
upp i skyn och andra som nästan
snuddar vid vattenytan.

Några katter på avstånd vädrar
i den stilla vinden.

Här är det lugnt så långt örat kan höra.
Dock någon bil i fjärran och några ungdomar.

Dock jag trivs bättre här där
oljud enbart hörs på avstånd.

Några måsar svävar över mig.
I annat fall intar lugnet den största delen.

Natten och kylan närmar sig.
Tiden känns oviktig i denna stund.

Tiden känns tom.

Nu stilla jag vaggas.
Nu stilla jag vaggar mig hem.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren