Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskandet


Där låg hon som var älskad av sin älskling.
Blottad inför det sköna varandet.

Två vackra individer av kärleksfullhet.
Ömheten spirar i blom när de älskar.

Natten i bäddens vrå ekar av ljud
som de alla spirar i vällust.

Hon som älskar;

Ger välbehag.

Välbehag mellan två älskande;

Älskande kvinnor i fröjd.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-06-22 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren