Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Oro är vår arvedel"


I väntans tider




Sitter och väntar på Dej!

Vad kan ha hänt?

Kört av vägen?

Ambulans?

Tänk om!!??

Nej nej,

bara trafikstockning.

Punktering

nej nej inte 2011

Tänk om nån dåre

slängt en bomb

på arenan.

Massmord.

Stora rubriker.

Varför kommer Du inte?

Har Du inte mobilen med?

Jag är ju orolig!!!!



O, nu tjuter sirenerna.

Snart ringer de från sjukhuset!



O, herregud, vad ska jag göra??

Ser ljuset fladdra till.

Är det Du???

Och tack och lov!!!!!





Men vem skulle ambulansen till?????




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-23 22:03



Bookmark and Share


  Lyricanna
Man känner igen sig. De korta raderna ökar upp tempot i dikten och man känner nervositeten. Mycket bra.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP