Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kannibal

Ensamheten och tomheten äter
Jag äter mig själv
En ensam kannibal
Ensidig kost
Energilös
Vitaminbefriad död





Fri vers (Fri form) av km
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

km