Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen

Familjen
En leende sekt
Från den egna trossatsen utsprungna
slaktare
Aldrig öppet
Inte för kännedom utanför kretsen
Lögnen som vapen
Oljiga lismande ord, förklädda gåvor till folket
Bomull i öronen för alla som inte har tid att se
Tystnad replikerar kritiken – allt mindre, svagare
Se förbi, blunda, blindhet
Piska in dolda budskap
tills verkligheten bränns in i huden på de som ingen röst har
Investera i lojalitet
Vad som skall synas går att köpa
Välvilligt satta rader
Familjen först
Hånskratten i det slutna rummet fanatiskt upphöjda
(Eufori)
Vässar knivarna - den som är skuren blodig skall så förbli, mässar rösterna
Endast ett fåtal ser vad som sker, vad som väntar, vad som står de undangömda till buds
Vi faller från världen, glöms bort av de blinda
För att till slut få bestämma - dränerar vi oss på vårt blod
Osedda gav vi bort det sista vi ägde
Vårt nedbrutna medvetande
Våra kroppar
Glömda

Och segrarna skriver historia
Medan massorna läser skygglappar till frukost
Lögnen accepterad som sanning




Fri vers (Fri form) av km
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-03 09:14



Bookmark and Share


    Anneli A
Jätte bra!
2012-02-03

  mare VIP
Din text talar, en sanning..
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

km