Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaktdjur

Tiden blöder
Ymnigare
Rinner ut
mot evigheten

Som slaktdjur möts vi
i kön till avslut
Vi krymper i samma takt
som sekunderna accelererar

Oändligheten endast en viskning
när slakten obönhörligt
öppnar våra strupar
i kaskader av blod




Fri vers (Fri form) av km
Läst 356 gånger
Publicerad 2012-02-09 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

km