Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd





Var gömmer du dig lille man?
En liten punkt, ett komma mellan orden

Dold är du bakom alla de som vill synas
och begår hor mot ärligheten

Är din rädsla i själen bunden
som en tvångströja runt livet?

Ditt avtryck så litet och tyst
mot det inre skriet som hotar din värld

och håller dig vaken




Fri vers (Fri form) av km
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 09:33



Bookmark and Share


    Jerska
Riktigt bra. Du har något att säga och du säger det bra.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

km