Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder som aldrig kommer tillbaka

Stunder som aldrig
kommer tillbaka
Minnen som alltid
finns i mitt hjärta

Vår resa får aldrig
ett rättvist slut
Ibland undrar jag
om den ens började

Något så vackert
måste vara kärlek
Dina ögon som sa
att du älskade

Vår tid försvinner,
mitt hjärta värker
Saknaden kommer
alltid vara lika stor




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-09-23 02:46



Bookmark and Share


  Midnatt
mycket fint skrivet!
det är svårt att inte känna igen känslan som återspeglas i denna text!
-plaudit-
2012-10-19

    annasofia.
Tycker om och känner igen.
2012-09-25

  DrZappa VIP
smärtsam insikt - fint beskrivet!
2012-09-25

  Chawa VIP
Tycker mycket om din fina text...
2012-09-25

    ej medlem längre
en mycket fin text!.. tycker om
2012-09-23

    ej medlem längre
Det finns en tid som heter att börja om och att få ta del av den som blir så älskad så så förstå att tiden kommer åter och åter i all oändlighet
2012-09-23

  Änglaögon
Tycker om dessa rader om längtan och saknad.
2012-09-23

  Frökenfanny
Kärlek känns, på gott och ont <3
2012-09-23

    Max Poisé
Något som är härligt dock!
Det är du som är tillbaka!

Texten skriker vemod och jag hoppas innerligt att
detta är fiktion!
2012-09-23

  Niclas Petersson VIP
"Vår resa får aldrig
ett rättvist slut
Ibland undrar jag
om den ens började"

Ett stort och vackert vemod och jag vet hur mycket sorg och smärta som ryms i dessa rader.
Gillar. Mycket.
2012-09-23

  aol
känner igen saknar dej
2012-09-23

    ej medlem längre
Jättevackert
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP