Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken för oss nära


Kampen om kärlek

Vad får dig att älska mig så mycket?

Vad får dig att hålla fast?

Tror du att jag är ditt lyckokast?

Önskar jag visste vad du ser i mig som är värt att kämpa för.

Min kärlek för dig är ju lika ynklig som en skolkör.

Önskar jag kunde ge dig min själ och allt i denna värld,

Du förtjänar det mer än mig på livets långa färd.

Om du är i nöd kommer jag gå över vatten och land

Bara för att få tag i din hand.

Du är inte som andra

jag älskar dig och är glad att vi har varandra.







Fri vers av Decerto
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-27 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto