Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riddare i pappersrustning


Som en riddare i pappersrustning,
beväpnad med ett brutet svärd av trä
kämpar jag mig envist fram i motgångens törne
i hopp om att till slut kunna stå segrande
på romantikerns blommande fält
och där få lägga mig att vila
i kärlekens ömma famn
och med Henne vid min sida
skall jag somna tryggt
och drömma om framtidens horisont




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 589 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-27 20:01



Bookmark and Share


  Blåbäret
mysig, ärlig läsning
mycket längtansvärme som skapar leenden
2011-09-24

  Jannike
Mmm njuter av att läsa den här, den ger en lite varm känsla inuti och får mig att le sådär fånigt snett
2011-07-18

  M.A.J.R
riktigt riktigt bra
applåder till dig i mängder
2011-07-08

  Osvalds_Dotter VIP
Låt pappersrustningen
bli till pappers svalor...

Plantera ditt brutna svärd,
låt det slå rot,
växa,
blomma.

När svalan nått fram,
möts ni på
det blommande fältet,
under trädet du planterat.
2011-07-02

    ej medlem längre
Det är så starkt att ha modet våga, att inte ge upp. Håll lågan vid liv och förlora inte hoppet! Baske mig! :-) Tillsammans låter vi tron på framtiden spira i oss, låter vi hoppet växa tills drömmen blir verklighet.
2011-06-30

  SannaPanna
Ack vad sårbar men modig människan är i kärleken (det är vad pappersrustningen stod för mig)
2011-06-28

  Järnkatten
Ja, nu pratar vi om verkligt mod, bra skrivet!!!
2011-06-28

  Ninananonia VIP
:) Vackert...
2011-06-27

  Songbird VIP
Så skört, härligt, ärligt och fint! Tro på tron! Papper och brutet svärd av trä kan vara väl så starkt. Bra! :)
2011-06-27

  sockerspöket
Sagolikt vacker!

Älskar hur du förenklar riddaren, det känns så nära och ärligt. Och hoppet som ändå finns där, det känns så bra.
Blir glad av denna, kämparglöden i den :)

Bra skrivet!
(som alltid ;) )
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson