Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälder..tankar


En droppe av mitt blod




En droppe av mitt blod

så långt borta

har tittat på kartan.

oerhört långt borta

Har passerat jordens mitt

bland öar

där jordskorpan

ibland veckas.

Där finns en droppe

av mitt blod.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-28 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så klurigt, så lekfullt, ändå, djupt in imänsklighetens vara; blodsband
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP