Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrevs under ett radioprogram där mina dikter varvades med musik. En utmaning från programledaren!!!


En blick av kärlek







På bråkdelen av en sekund

kan livet förändras


Ljust blir till mörkt

Glädje till sorg


En blick av kärlek

och jag känner harmoni

i mitt inre.



Räck mej en varm hand


Och jag vill famna värden

Trösta de ledsna

Torka tårar med de händer



Du gav mej.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-30 11:28



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert
"Torka tårar med de
händer Du gav mig"
2011-07-01

  anits VIP
Berörande vackert
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP