Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även på: katarinaonils.wordpress.com


Glassplitter av gårdagen

Med blicken sänkt söka gräset efter gårdagens fest
tappade bort en viktig del av dig, av mig
letar, söker, finner -
Allt är bara glassplitter i parken
river, skadar och förstör
länge vandrar vi där, längre än du kanske vill
för att rentvå gårdagens göranden

Katarina O’Nils, 2010




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-30 12:40



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Här fångade du ett ögonblick
snyggt
2011-06-30

  Black Bird
Wow! Gripande och .... en aning sorgsen. Tankarna snurrar
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke