Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen poet.

Jag är ingen poet.
I alla fall inte ännu.
Men det finns ingen gräns för min förmåga.
Jag kan lära och bli bättre.
Jag behöver bara träna och öva.
Men tiden räcker kanske inte till.
Så varför försöka?




Fri vers av Ron
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-30 17:27



Bookmark and Share


  Vici
"Hellre lyss till den sträng som brast,
än att aldrig spänna en båge!"

Applåd för mod att börja:-)
2011-09-04

  Mats Henricson
Bra start....
2011-07-02

  Ninananonia VIP
Skön prosa...
skönt flyt
dina ord känns och berör
en gnutta humor
en tankeväckande fråga..
ja den har det
det som en dikt skall ha.. :)
2011-07-02

    Ida Tisteltunga
Disken blir kvar om man inte tar tag i den. Att undanfly med dikter är kanske trevligt för stunden men ifall vissa lärde sig att älska sina ord hade den stunden kunnat bli så mycket trevligare.

Jag älskar ord och jag är en poet, för jag skriver poesi. Om jag är en bra eller dålig poet kan jag ha min åsikt om, och andra ha en annan.
Och det är en hel del människor här som älskar ord, och som är bra på dem.

För övrigt skulle jag rekomendera att putsa den här dikten lite.
Orden är där men jag tror det blir bättre om du sätter in pauser. Känslan är där. Så fortsätt kämpa!!
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ron