Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatten som man har på kan alla se. Vad som finns under är inte viktigt. Eller är det?


Välja hatt

Det är inte svårt att vara ledsen.
Det är inte enkelt att vara glad.
Det är ett ditt val, du bestämmer själv.
Ska du ta den enkla tunga eller svåra lätta hatten på?




Fri vers av Ron
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ron