Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joråsåatt


Älskar

Om man älskar en text, vem älskar man då?
Om man älskar en tavla, vem älskar man då?
Om man älskar en kvinna, vem älskar man då?
Om man älskar sig själv, så älskar man allt!
Jag älskar dig.




Fri vers av Ron
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ron