Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett faktum

Munspelstoner har en viss förmåga att sno sig kring hjärtat.




Fri vers av umb
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-07-01 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umb