Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om månader & musik

i mars pratade jag om halsdukar höst tunnelbana och du & jag döden
i oktober är det istället gula björkhjässor håkan hellström och för sent för edelweiss
och det är som bruce springsteen fast på svenska och jag älskar det och det
är samma nostalgiska tonläge både i rösten och i musiken för ja
bossen låter alltid så jäkla nostalgisk när han sjunger, racing in the streets, jovisst
det gör håkan med
94 hade jag ett fast jobb

så mitt huvud dansar till dundrande piano och saxofonsång
precis som på sommaren och cut loose like a deuce
istället för att höstdeppa på de där 10 minuterna från slussen hem




Fri vers av umb
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 16:59



Bookmark and Share


  filosofian
Gillar sättet du skriver på. Mysig och humoristisk dikt med ett tänkvärt slut!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

umb