Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägnande andning

Kvällen är den oändliga tiden för dig
själv där du sitter ensam i dina behagliga
tankar om morgondagens sötma.

Här och nu brinner dina tankar intensivt.

Du kanske tänker på någon speciell
som du mött under dagen eller någon
speciell du redan har. Fast inte
just nu i denna stund.

Just nu är det bara du och jag.

Mina ord som förför ditt innersta
och strör små frön av tankar;

Kanske blott små, men tankar som växer
och gror om så inte i denna stund,
men i morgon eller om något år.

Denna stund är våran att behaga varandra på.

Jag högt svävande och du är mitt sköna moln.
Bara du kan förföra mig, behaga mig i natten
om så enbart med dina ord; Om inte dina tankar.

Vad tänker du i denna stund, om inte på mig!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-07-01 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren