Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LPT

Jag föll
Och du fångade mig som så många gånger förr

Du sa gråt inte
Men tårarna var sköna

Det kommer ordna sig nu sa du, det är tryggt här

Och du lämnade mig ensam i ett vitt rum ännu en gång
Och jag intalade mig själv att den här gången verkligen var den sista.




Övriga genrer av Malva
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malva
Malva