Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sexlöst förhållande.

Jag behöver närhet, jag behöver sex.

Smek mina bröst så att de styvnar, viska mitt namn och dra dina fingrar över min kropp. Jag vill ha åtrå, jag vill ha passion.

Hud mot hud, kroppar slingrandes runt varandra. Att få känna hur du tränger in i mig, välbehaget som fyller hela min kropp.

Men vi lever i ett sexlöst förhållande. Du har inte tagit mig än, trots att vi varit tillsammans i snart en månad.

Och mitt begär växer sig starkare. Du säger att jag är så vacker men du klär aldrig av mig. Tvärtom, tittar du skamset bort när jag bytar om inför dig. Min desperation efter sex får mig att tänka på en annan man. En man som tillfredställde mig otroligt förut.

Jag slår hans nummer, men samvetet får mig att lägga på.

Snälla, bara träng in i mig...




Fri vers av Malva
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 23:13



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Kargt, ensamt och bekräftelselöst. Ordlöst, frustrerat och där känslor trängs undan därför att orden inte kan formas. Texten är naken, ett skrik på hjälp, ett krav på ändring, men oförmåga att ta eget initiativ. Vem bär ansvaret för hur det blivit? Bara han? Bara hon? Båda?

Bra text med innehåll, spänning och realism i oförmågan att lösa sånt man gärna inte kan prata om.

Vackert!
2011-12-07

    Herr Ångest
Man behöver alla delar i ett förhållande.. sexet är viktigare (inte det viktigaste alltid) än vad man tror. Texten andas verkligen desperation..
2011-07-21

  PPQ
en text som utmanar och ventilerar
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Malva
Malva