Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsamt

~~~


som vore det allra första gången
sökte hans läppar varsamt hennes

svävande vilade hon i stunden




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-01-01 17:37



Bookmark and Share


  JMR
MMMMMMmmmmmmm, dejligt!
2006-01-03

  Manal
svävar av dess ord... så ömt!
2006-01-02

  Jessica Ebbesson
Tre rader som säger mycket.
Finstämt och vackert.
2006-01-01

  mariann
rader som får mig att sväva!
2006-01-01

  Ord
GAAAAH!!!!!

..ursäkta utropet..*rodnar*

du fångar den häftigaste känslan på denna jord i dina sparsamma ord,
men får med ALLT det STORA i det lilla... WOW !

Avundsjuk...skulle velat skriva denna själv ! (skojar , den är dig väl förunnad liksom mitt omdöme)

Den där förtrollade känslan..läppsnuddarna såå varsamma..
..välviljan och åtrån som får kroppens muskler att darra i förväntan *suck*

BRAVO !!

Tack Tusen Mycke !

/ Crister
2006-01-01

  Cris
Hm... vad härligt. Vill sväva!
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan