Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertydligt

tomma små ord

små, irriterande bokstäver

ingenting mer

ingenting mer... ingenting mer...

ett slemmigt snigelspår

bakom mig

det bränner världen till oigenkännlighet

saltar jorden... dödar möjligheter...

ingenting utvecklas efter mig

ingenting växer

jag skapar är tomhet

förfalskade meningar

och ruttnande, äcklande meningslösheter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen