Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kretsgång


Bäddar för ny årstid

Gick en rundtur i trädgården där

mullvaden satt sina spår.

Lavendeln blå och prunkande.



Stora hängbjörken stilla

Hälsade inte ens.

Oh! de första hallonen slank ner
och följdes av ett mmmm!!


Höstanemonen har
förstånd nog att hålla sig lite
avvaktande.

Daliornas knoppar börjar
svälla.


Nej inte höst än.


Dröjer lite innan skuggorna blir långa.

Doften av fuktiga vissna löv förnimms

och dagarna kortare.

Kortare dagar som bäddar

för ny årstid.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-05 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sommaren mognar, nya upplevelser väntar . . .
2011-07-06

  Anna*
Ja, än dröjer det lite innan hösten tågar in. Fint skrivet!
2011-07-06

  anits VIP
Så fint målar du dina ord till
en vacker tavla för mig som läser
måste bokmärkas
2011-07-06

  thyra
Lite är det kvar på sommaren men hösten är inte alls långt borta. Tiden rinner iväg :)
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP