Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från hösten 2009


mot värmen

fåglar mot solen
svarta skepnader med skimrande kanter
det sticker i ögonen
och jag ser ner
på den kylslagna marken




Fri vers av bokstavenE
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavenE