Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från maj 2010


poppeldoft forever

doft av sprickande poppelknoppar
söt dimma runtom
springa iväg
oj här låg en gungstol
trasig vid ekens fot
tänker strawberry fields
you know the place where nothing is real
sen kommer realiteten tillbaks
och vi åker iväg




Fri vers av bokstavenE
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-07 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavenE