Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grantrådar

grantrådar i
bruna händer
fast det känns trivialt att säga
när du är så mycket mer
snälla bränn dej inte
på elden som du försöker stoppa
den förstör
och det tar mycket tid att få tillbaks
kanske går det aldrig
men du kan




Fri vers av bokstavenE
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavenE