Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet eller inte...

Jag önskar jag kunde säga till dig
att du alltid kommer i första hand.

Men jag kan inte lova dig det.....

Vad jag kan lova dig är, att när jag har
ett val, kommer jag alltid välja dig.




Fri vers av Glensan
Läst 687 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-08 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig paradox i kärlekens tecken!
2011-08-19

  sulimaa
Det är ett vackert löfte Glenn ...och en vacker text!!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan