Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med egna ögon

Människor har alltid ett val
att vilja känna eller ej
att vilja ta in eller stöta bort
jag väljer ta in, det kan göra ont
det kan vända upp och ner på livet
men det kan även kännas härligt
livet är till för att upplevas
inte bara ta sig igenom
livet är underbart, inspirerande
bara du öppnar dina ögon och ser




Fri vers av Glensan
Läst 557 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 03:15



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
så insiktsfull och sann!! underbar text!//
2013-01-17

  Lars Hedlin
Applåder till dig för denna underbara sanning!
2012-01-22

    glasa VIP
jag har läst lite
och lyssnat
din musik

det känns

något ögonklart

hos dig
2012-01-21

  dubbelve
"livet är till för att upplevas
inte bara ta sig igenom"

väldigt bra meningar!

Så sant
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan