Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min känsla

Din mjuka hand mot min kind
som en doft av försommar
som dofter av vårregn över min hud
likt sötman i en sommarvind
längtan efter din kropp,
din själ, din varma hud mot min
låt det ske.. snart..låt det kännas
jag längtar så..........




Fri vers av Glensan
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan