Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REKYL

Startskott

Ingen springer
Var är alla ?
Ljuvstart ?

Oklar färdriktning
Vem är riktkarl ?

Den inre kompassen styr
Alla håller sig på sin kant

Kartläsaren träffades av startskottet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP