Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Du var rädd

att bli förintad

utplånad

förstörd identitet

Du såg

ingen skillnad

mellan givande

och tagande

eller tillgivenhet

och själviskhet

därför

kärleksblomman tynades bort

Bitterhet

bubblade

triumf i mörkret

medan

självförtroende

gick

med ihopdragna axlar

mitt

i starkt solsken




Fri vers av Rise Little One
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-11 10:16



Bookmark and Share


  Destino
Vilka ord, man känner varje ord i hjärtat.
2012-03-09

  Miss M
Bra, mycket bra!
2012-02-23

  wildah
Stark text, tar tag!
2011-07-13

  Julio VIP
Vemodig text, som många känner igen sig vid, tror jag..bra skrivet
2011-07-13

  Anna*
Starkt och skickligt gestaltat! Applåder
2011-07-13

  TT
...en text som har och ger många bilder...gillar!!!
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One