Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga låta mig visa dig världen genom ett annat ögonpar.

Drömmarna vandrar
över dina slutna ögonlock
och dina klagoskrik
har tystnat
för ikväll.

Om du bara förstod
att dina ögon lyser
trots att de aldrig
hade den klarblå kulör
du önskat dig.
Att vikt bara är en
siffra och att lycka
inte bara är ett ord.

Insikten hade tystat dina skrik
för alltid.

Och vi hade kunnat skratta
ihop med fåglarna och dansa
ihop med vinden, som de barn
vi är innanför
gråtande ögon och
skälvande knän.


Så låt mig visa dig,
att solen skiner
på dina kinder också.





Fri vers av Imperfektion
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-11 21:23



Bookmark and Share


  john ekström
Jag tycker du skriver jättefint här. Allt som ruvar bakom dessa ögon beskrivs skickligt.
2012-06-17

    Silverstjärna
Jättefint. Applåder!
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Imperfektion
Imperfektion