Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halvdålig känsloyttring, men det får duga för ikväll 2.


Ånger (efter kollision)




Skrik.
Skrik på mig.
Skrik att jag borde låtit
det nu gjorda förbli ogjort
det nu sagda förbli osagt.

För jag skriker
Ja jag skriker.
Skriker på mig.

Om jag lät bli att möta din blick
Om jag vägrade i vägrenen
Och undvek kollision.

Då hade vi aldrig existerat
Aldrig existerat som vi existerar idag.


Ånger.
Jag känner ånger.
För jag var aldrig halv
innan du trädde in i mitt liv
men nu
när du går
blir jag aldrig hel igen.













Fri vers av Imperfektion
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperfektion
Imperfektion