Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du omvandlar min lätthet till tyngd nuförtiden, (älskling).



Kalla fötter springer över
ekgolven och sekunder
blir minuter när nuet
blir en evighet

Fjärilar blir stenar i magen
när sprickor sprider sig
längs hjärtat och


jag drunknar.




Fri vers av Imperfektion
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 18:37



Bookmark and Share


  Mow Dean
undergång.
griper tag.
vackra rader - tungt innehåll.
Tack!
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Imperfektion
Imperfektion