Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en mörkblå spetsklänning

I en dröm
Om ett bröllop
Mitt bröllop
Där jag äktade dig
I en mörkblå spetsklänning
Ville jag inte vakna
Utan
Höra dig säga att
Du älskar mig
Att
Jag var ditt liv
Se oss
Byta ringar
Trots ingen av oss var
Fyllda 20

Det må varit en dröm
Där jag
Gifte mig
I en mörkblå spetsklänning
Istället för en vit
Blott 18 år gammal

Men

Trots att jag önskat mig
Ett giftermål i vitt

Ser jag mig
Gladeligen
I en mörkblå spetsklänning
Inom 2 år
Bara mannen jag äktar
Är Du.




Fri vers av WaldElin
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WaldElin