Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..hemligheter..

..tänk om jag skulle avslöja alla hemligheter..allt det där som faktiskt bara jag vet..tänk om någon skulle få veta alla dom saker..dom där som jag knappt ens själv vågar veta..tänk om sanningen blev så sann att den bara var där..skulle det vara vackert då? eller skulle det bara bli förbannat fult...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-12 05:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skapar eftertankar till dina funderingar!! Kanske hemligheter är sanna så länge de är hemligheter och kanske förvandlas till något annat när de inte längre är det??
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP