Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då

Det var då
när du var nära,
det var då
när luften andades dig ...

som mina andetag
kändes fjäderlätta.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 11:53



Bookmark and Share


  Jenny Äsplöf Bergsten
Vacker...Väcker drömmar i mig.
2011-07-16

  Jenny Äsplöf Bergsten
Vacker...Väcker drömmar i mig.
2011-07-16

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt med skön rytm.
2011-07-15

    ej medlem längre
Stark minnesfylld dikt!

"det var då
när luften andades dig ..."
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP