Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pelikan tar sig en rejäl klunk. (Al Areen park, Bahrain, 2011-07-09)




Glasklar tanke (Tanke + Aforism + 100 tecken!)

Styrkan i glaset
mäts i dioptrier eller volymprocent

I ena fallet förbättras synen
i det andra synerna!

 

----------------------
Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"

- - - - -

Sök efter texter med taggen "Tanke"!

eller se katalogen som jag börjat bygga
under texten En glad tanke om dagen (Tema: tanke) - aforism




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-15 06:00



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Rolig!
2011-08-05

  Bibbi VIP
Kul.
2011-07-17

    ej medlem längre
Den var bra! :-)
2011-07-15

  walborg
Riktigt kul lek med orden!!
2011-07-15

    ej medlem längre
Glasklart! och roligt!
Ser klarare trots regnvädret.
2011-07-15

  Ari Viklund
i det första hade jag -4,5
i det andra ej mera +4,5
hoppas att allt ska klarna
2011-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för detta
att Du berätta:
En sorts syntes,
som ges och ses...
2011-07-15

  Minkki VIP
Vilken festlig pelikan med glimten i ögat! Rolig och glasklar morgontanke, tack för den!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)