Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här ser ni dokumentär om just Bohemian http://www.youtube.com/watch?v=FVtEvplXMLs


Bohemian Grove, media vart är ni?...hallå?



Ikväll startar det

en massa toppolitiker som är placerade ute på en plats vid namn Bohemian Grove , under 15 dagar, ska de posera nakna och utföra alla former av ritualer, för att i slutändan stärka "de kommande globaliserade planer"

"New world order"

Bilderberg i väst, och Bohemian Grove åt öst

det stinker lite, känner ni inte det?



Citat:


"The Bohemian club! Did you say Bohemian club? That's where all those rich Republicans go up and stand naked against redwood trees right? I've never been to the Bohemian club but you oughta go. It'd be good for you. You'd get some fresh air."—President Bill Clinton to a heckler"


"The Bohemian Grove, that I attend from time to time—the Easterners and the others come there—but it is the most faggy goddamn thing you could ever imagine, that San Francisco crowd that goes in there; it's just terrible! I mean I won't shake hands with anybody from San Francisco."—President Richard M. Nixon on the Watergate tapes, Bohemian Club member starting in 1953"







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Morgall
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall