Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är ett ömtåligt klot av glas...

...som släppts många gånger
förlorat många skärvor
blivit repigt och fult.

Dina händer vakar varsamt
gör allt för att räcka till
vill undvika att tappa
försöker tappert men svagt.

Trots ditt rena mjöl
har händerna dina
inte mitt hjärtas fulla tillit
då brodershänder släppt
glasklotet alltför ofta
gjort sönder det för väl.

Mitt hjärta
så slitet och ömt
behöver ingen lagning
då bara ditt glasklots tillit
förmår mitt att självreparera.

Så låt mina händer beröra
låt de vårda
älska
vaka
över ditt glashjärta,
och hjälp din älskade bli hel.




Fri vers av WaldElin
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-17 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WaldElin