Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris - Ripost till anakreon




Limerick - Vådan av för trånga byxor

 

En ung och kåt man från Mörbylånga

sökte förgäves flickorna fånga

men lemmen hans slokna

av blodbrist den krokna

då hans byxor på tok var för trånga.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-17 10:04

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
En casanova måste alltid tänka på vad han klär sig i! :-) rolig limerick.
2011-07-27

  © anakreon VIP
Grattis till listplaceringen!
Calle
2011-07-17

  SpamPippiL VIP
*fniss*
2011-07-17

  © anakreon VIP
Ja, du förstår varför jag ville bli frikallad!
Calle
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson