Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara morgonrevelj och tapto. Nu även besök i fönstersmygen.


UTSTÖTT



Satt vid frukostbordet

småpratade

hörde skrattet

uppifrån.


Det är skatan

sa jag och

rusade mot trappan.


Kraxet alltför nära

Smög uppför trappan

kikade försiktigt.


Vingflaxet ökade.

Svart och vitt

rumsterade om

bland blomkrukorna.


Flaxade för frihet

säkert ensam

utstött av familjen




Befriades och

försvann i flykt.





Ut till sin utstötthet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 10:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket braskrivet, fängslande läsning
om den lilla skatan
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP