Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njutbart: kvällssol och hav.


ELDFLAMMOR


Havsbris

kvällen är sen

låter vågorna

tillra runt mina fötter



Solen tar farväl

med eldflammor och

skuggorna är långa.



En ranglig skuta

långt ute till havs

blir mindre

och mindre


försvinner slutligen

bortom horisonten.


Gör sig osynlig

men finns.





Mycket som finns

ÄR osynligt.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-18 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert!
2011-07-20

  Lars Hedlin
VAckert!
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP