Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka tankar.

Mitt hjärta
tankar
dina lockande
tankar
Full tank direkt!
För där är det
nästan tomt-
På hemlighetsfulla
spännande tankar
som inte bara är
mina tankar!
Tur att tanka
är gratis!
Mitt hjärta väger
tungt
men förtrollad last
väger lätt-
Värd sin vikt i guld.
I dessa dagar är guldpriset högt
Jag är rik!








Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-20 07:28



Bookmark and Share


    migella
Så finurligt formulerat med glimten i ögat.
2011-07-20

  La Magnólia VIP
En skön känsla smyger sig fram .. "Tanka tankar" .. att ta till sig av varandras tankar ... Blanda till något vackert .. forma den till hjärtats "förtrollade last" .. som är värd mer än guld
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP