Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det enkla det finaste.


Plockar bland minnen



Vårsöndag

bokskogen föder grönska

Fikakorgen är rågad.


Sipporna leker brudslöja

trampar så försiktigt.


Barnen trillar runt på filten

dricker saft


poserar för kameran

stannar tiden.


Plockar ett fång

borde inte!!

vissnar alltför fort.




Berövade sin rätta miljö.



Minnen har sitt pris


Sipporna bjöd.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-20 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP